Aplicatii laser

Echipament laser performant: Taie. Marcheaza. Graveaza.

Cele trei functii principale pentru un echipament laser performant Thunderlaser Nova 24 – taiere, marcare si gravare – se combina pentru a crea o gama larga de design-uri si produse.

Tehnologia taierii laser

Echipamentul laser Nova24 pentru desktop este o unealta potrivita pentru a incepe lucrul de finete intr-un spatiu mic. Acest echipament laser ofera cea mai buna tehnica inovatoare de pe piata.  Cu acest echipament laser cu tub de 40-60 wati este simplu sa tai acrilic pe dimensiuni de 2-6 mm sau orice alt material subtire.

Tehnologia marcarii laser

Folosind capul laser de rezolutie inalta (HR), este usor sa creezi imagini si fotografii precise pe metal, acrilic, lemn si sticla.

Tehnologia gravarii laser

Echipamentul laser Nova24 duce gravarea laser la un alt nivel, creand piese uimitoare, pline de maiestrie. Poate grava laser pe diferite tipuri de materiale precum lemn, acril / plexiglas, plastic (nu PVC), piele, cauciuc etc.

Lemn

Poti sa obtii usor decoratiuni pentru categoria ta de produse din lemn, precum rame foto, cutii din lemn, pieptene de lemn sau usa de lemn.

Acril

Comparat cu metodele traditionale, folosind Nova24 pentru acril ai multe avantaje, precum: viteza mare de taiere, proces de taiere si gravare laser fara contact, margini curate, operare usoara.

Tesaturi

Echipamentul laser personalizeaza taierea tesaturilor in costume unice, jucarii de plus, bannere speciale, huse, elemente de tesaturi moderne si multe altele. In plus, pe majoritatea materialelor marginile taiate de laser nu se destrama, datorita temperaturii inalte la care se face taierea.

Piele

Modelul de echipament laser Nova 24 taie si graveaza modele din piele cu viteze mari, creeaza curele frumoase, tocuri pentru ochelari, ghiozdane si multe altele.

Hartie

Poti crea designuri delicate din hartie si carton multistrat, imposibil de creat cu alte tehnologii precum mese de taiere (CNC de taiere) sa stantare. Echipamentul laser te ajuta sa iti duci aptitudinile artistice la un alt nivel.

Stampile

Cu ajutorul laserului poti realiza propriul LOGO sau semnatura pe o stampila, folosind lemn sau cauciuc special pentru stampile. Sau, de ce nu, o colectie de stampile simpatice pentru copii.

Cumpara un echipament laser din gama Thunderlaser!

In magazinul nostru poti gasi atat modele de echipamente laser adaptate atelierului tau cat si consumabile uzuale (oglinzi, lentile, tuburi laser). Poti alege un echipament laser de mici dimensiuni precum Thunderlaser Nova 24, cu masa de lucru de 600 x 400 mm. Sau, de ce nu, un echipament laser mare din gama Thunderlaser Nova 63, cu masa de lucru de 1600×1000 mm.