Echipamentele laser Thunder Laser din gama Nova, pentru cei care apreciaza multiplele optiuni

Echipamentele laser Thunder Laser din gama NOVA au cele mai bune funcții, cum ar fi servomotorul hibrid de 1000 mm /  sec și o calitate excelenta a gravurii, cu rezolutie inalta. Daca vorbim si despre asistenta red dot, accesoriile incluse standard, panoul de control, electronica bine organizata ne dam seama ca discuam despre un echipament laser de top. Si toate acestea organizate intr-o masina laser eleganta, usor de utilizat si intretinnut.

Ca optiune extra, echipamentul laser poate fi dotat din fabrica cu un tub metalic RF. Astfel, cu tubul metalic RF se poate atinge chiar si o calitate mai mare la taiere si gravura.

Thunder Laser gama NOVA contine sisteme laser ce realizeaza taieri de margini netede, fara zgomot, fara praf, viteza de procesare mai rapida, precizie mai mare. Ca urmare avem mai putine deseuri si mai putine rebuturi.

Folosind motoare hibrid-servo de mare viteza, sistemele laser NOVA functioneaza la viteza fulgerului. Si intotdeauna un echipament laser de la noi va putea reprezenta o optiune excelenta si pentru productia in masa. Suntem si utilizatori, nu doar vanzatori ai produselor din gama Thunder Laser. De aceea putem suplimenta parea tehnica de operare a echipamentelor laser cu aspecte practice de operare, rezultate din mii de ore de prelucrari laser. Astfel, putem spune ca echipamentele laser din gama Nova nu ne-au dezamagit, functionand, cu minime intreruperi, chiar si 3 saptamani la rand.

Chiar daca isi face treaba rapid, sistemul laser Thunder Laser NOVA nu face niciodata compromisuri in ceea ce privește calitatea. Iar precizia sa de taiere si gravare laser, asemeni unui samurai care s-a antrenat zeci de ani pentru taietura perfecta, il fac perfect pentru proiecte individuale si unice.

Specificații standard ale echipamentelor laser din gama Nova:

Tub laser: tub laser de sticla sigilat cu CO2
Racire: cu apa (chiller daca este necesar)
Sistem de miscare: motoare servo hibride de mare viteza
Viteza max: 1000 mm / sec
Viteza si controlul puterii laser (adancime de gravare): control putere laser 0-100% din calculator sau manual. Vectorii mapati cu diferite culori pot sa seteze diferite viteze si puteri utilizand maparea cu culori RGB.
Moduri de operare: raster optimizat, vector si mod combinat
Rezolutie (DPI): controlata de utilizator, de la 100 la 500 DPI (cap laser standard) sau pana la 1000 DPI (cap laser de inalta rezolutie pentru gravare)
Interfata PC: Ethernet si conexeiune USB
Sisteme de operare: Windows, Mac si Linux (Mac si Linux cu software LightBurn)
Memorie buffer: 128 MB standard
Afisaj: 3,5 inch panou LCS aratand fisierul curent (stadiu schita), total timp de lucru, putere laser, viteza etc
Cerinte electrice: 110 la 240 volti, 50 sau 60 Herti, monofazat, pamantare
Sistem de ventilatie: eshaustor integrat si unitate externa. Exista un port de iesire de 145 mm diametru in spatele carcasei.

Afișez toate cele 4 rezultate