Debitare laser: Masinuta de pompieri

Debitare laser in lemn: cum construim o masinuta de pompieri

Un mic proiect de debitare laser in lemn, care sa ne ajute sa trezim copilul din noi. Si ca adulti ne putem bucura de o jucarie frumoasa, realizata intr-un mod original. Si daca nu, macar putem sa oferim copiilor un cadou de neuitat. 🙂

Astazi ne-am gandit sa va aratam cum puteti realiza o masinuta de pompieri cu ajutorul unui laser Thunderlaser. O alternativa originala pentru jucariile pentru copii. Speram sa va placa si sa va indemne catre noi proiecte de debitare sau gravare laser.

Materiale necesare pentru debitare laser

  • Materiale: placaj din lemn cu grosimea de 3 mm;
  • Alte materiale: lipici;
  • Cap laser: cap standard.

Model laser utilizat pentru debitare laser

Parametri de setare

  • Mod de procesare: taiere
  • Viteza de taiere: PET 40 mm/s
  • Putere de taiere: 55%

1. Realizam schita pentru masinuta de pompieri

Debitare laser: Schita masinuta de pompieri

Putem, de asemenea, sa utilizam programul CorelDraw pentru a realiza schita masinutei de pompieri. Dupa finalizare selectam plug-in-ul laser pentru a comuta la software-ul laser. Setam parametrii potriviti pe software-ul laser si dam clic pe “Descarcare” pentru a transfera designul la echipamentul laser.

2. Debitam materialele

Taiem placajul din lemn cu ajutorul laserului Thunderlaser Nova 51.

Plasam placajul in echipamentul laser si pozitionam capul laserului in pozitia de inceput. Reglam bineinteles distanta focala si apasam butonul “Origine” de pe panoul de control LCD pentru a seta pozitia de pornire. Dupa aceea, apasam butonul de  “Start” si laserul trece la treaba.

3. Asamblam si lipim piesele

Rezultatul final

Debitare laser: Masinuta de pompieri

Video: Debitare laser – masinuta de pompieri

Pentru echipamente si accesorii Thunder Laser, te asteptam pe websiteul nostru. Echipa noastra este aici sa te ajute sa iti gasesti laserul potrivit!

Orice intrebare ai legata de echipamentele Thunder Laser, ne poti suna la numarul de telefon +40 724 518 468.

Bineinteles, daca esti in cautarea serviciilor de debitare sau gravare laser, iti recomandam cu mare drag atelierul de gravare si taiere laser din cadrul Magnetic Promo. Lucram cu echipamentul Nova51 – Thunder Laser si te asteaptam sa transformi ideea ta sau un simplu obiect in opera de arta.