Debitare laser excavator de jucarie pentru copii

Debitare laser: excavator de jucarie

Ne mentinem tot in sfera copilariei in procesul de debitare laser. 🙂

Astazi povestim despre cum iti poti face si tu un excavator de jucarie. Gravatoarele laser Thunder Laser sunt din nou aici sa ne ajute in debitarea laser, asa ca sa pornim la treaba!

Dupa cum te-am obisnuit, incepem prin a stabili ce anume avem nevoie:

Materiale necesare pentru debitare laser:

  • Materiale: placaj din lemn cu grosimea de 3-4 mm;
  • Alte materiale: lipici;
  • Cap laser: cap standard de taiere si gravare.

Parametri de setare gravator laser

  • Viteza de taiere: placaj 40 mm/s;
  • Putere de taiere: 50%;
  • Viteza de gravare: 40 mm/s;
  • Putere de gravare: 50%.

Model gravator laser utilizat in debitarea laser

Imediat ce avem toate acestea stabilite, mergem mai departe in a ne ocupa de schita excavatorului de jucarie. Vom introduce modelul intr-un program de editare si vom porni in a calibra si dimensiona schita. Aceasta trebuie sa se incadreze pe placajul pe care urmeaza sa il debitam laser. De asemenea, trebuie sa ne asiguram ca mentinem dimensiunile modelului pentru a putea ulterior sa ansamblam excavatorul fara probleme.

Debitare laser: excavator jucarie

Si acum trecem la partea frumoasa: debitarea laser

La fel ca si in proiectele anterioare, vom aseza placajul pe masa gravatorului laser. Ne vom asigura ca acesta este bine fixat pentru a evita orice fel de deplasare nedorita in timpul debitarii.

Vom selecta plug-in-ul gravatorului laser pentru a transfera schita catre software-ul de taiere si gravare laser. Setam parametrii potriviti pe software-ul laser (RD Works sau Lightburn) si dam clic pe “Descarcare” pentru a transfera designul de taiat catre gravatorul laser.

Reglam distanta focala si apasam butonul “Origine” de pe panoul de control LCD pentru a seta pozitia de pornire pe placaj. Dupa aceea, apasam butonul de  “Start” si incepem prelucrarea laser.

Gravator laser

Ultimii pasi dupa procesul de debitare laser

O data ce gravatorul laser a finalizat debitarea, il vom opri si vom deschide capacul de protectie. Acum putem strange toate piesele taiate si ne putem apuca de asamblat. Dupa cum te-am obisnuit, mentionam ca aceste modele contin intotdeauna santuri speciale pentru imbinarea pieselor. Noi utilizam si lipici in procesul de asamblare pentru a oferi o rezistenta si mai mare in timp. Si in special pentru e evita dezmembrarea pieselor in joaca cu excavatorul. Iti sugeram sa procedezi si tu la fel. 🙂

Debitare laser: excavator pentru copii

Si pentru ca un video poate relata cel mai bine cum am realizat excavatorul de jucarie prin debitare laser, iti lasam unul mai jos:

Acum esti pregatit pentru debitarea laser si iti poti face si tu propria linie de jucarii pentru copii. Tot ce mai ai nevoie este un gravator laser care sa te ajute. Asa ca te asteptam pe websiteul nostru thunderlaser.ro sa iti gasesti gravatorul laser potrivit. Noi iti oferim consultanta si posibilitatea de a realiza primele teste cu materialele pe care vrei sa le gravezi sau decupezi laser.

In plus, avem o gramada de accesorii disponibile, de la accesorii de siguranta (alarme de incendiu, alarma pentru diverse compartimente deschise ale gravatorului laser) pana la diverse capete de taiere sau gravare laser, suport pentru obiecte cilindrice si mult altele.

Bineinteles, daca in businessul tau esti interesat doar de produsul final in urma gravarii sau debitarii laser te asteptam in atelierul Magnetic Promo. Aici gasesti obiecte personalizate, produse magnetice realizate la comanda si fel de fel de obiecte promotionale si de marketing.

In atelierul Magnetic Promo utilizam gravatorul laser Thunder Laser Nova 51, iar acesta abia asteapta sa proceseze in practica ideile tale. 🙂

Spor in debitarea laser!

Debitare laser: excavator