Debitare laser: pasare decorativa

Debitarea laser: pasare decorativa din lemn 2

Debitarea laser ne poate ajuta sa realizam obiecte decorative inedite. Decoratiunile ne ajuta sa ne infrumusetam casa, atelierul sau biroul. Iar cu cat sunt mai iesite din comun si mai originale, cu atat mai bine.

Noi ne-am gandit sa va aratam astazi cum putem realiza o pasare decorativa cu ajutorul gravatorului laser Thunder Laser.

Speram sa va deschidem si voua apetitul pentru astfel de proiecte cu echipamentul de gravare si taiere laser din dotarea atelierului. 🙂

Materiale necesare pentru debitarea laser

  • Materiale: placaj din lemn cu grosimea de 3 mm;
  • Alte materiale: lipici;
  • Cap laser: cap standard de taiere si gravare.

Parametri de setare gravator laser

  • Mod de procesare: taiere laser
  • Viteza de taiere: PET 40 mm/s
  • Putere de taiere: 50%

Model gravator laser utilizat in debitarea laser

1. Realizam schita pentru pasarea decorativa

Debitarea laser: pasarea decorativa

Putem, de asemenea, sa utilizam programul CorelDraw pentru a realiza schita pasarii decorative. Dupa finalizare selectam plug-in-ul gravatorului laser pentru a transfera schita catre software-ul de taiere si gravare laser. Setam parametrii potriviti pe software-ul laser (RD Works sau Lightburn) si dam clic pe “Descarcare” pentru a transfera designul catre gravatorul laser.

2. Debitarea laser a materialelor

Debitarea laser

Taiem placajul din lemn cu ajutorul gravatorului laser Thunderlaser Nova 51.

Plasam placajul in echipamentul laser si pozitionam capul laserului in pozitia de inceput. Reglam bineinteles distanta focala si apasam butonul “Origine” de pe panoul de control LCD pentru a seta pozitia de pornire. Dupa aceea, apasam butonul de  “Start” si gravatorul laser trece la treaba.

3. Ansamblarea pieselor taiate laser

4. Rezultatul final

Debitare laser: rezultat final

Video: Debitarea laser a unei pasari decorative

Pentru echipamente si accesorii Thunder Laser, te asteptam pe websiteul nostru. Echipa noastra este aici sa te ajute sa iti gasesti laserul potrivit!

Pentru orice intrebare ai legata de gravatoarele Thunder Laser ne poti suna la numarul de telefon +40 724 518 468.

Bineinteles, daca esti in cautarea serviciilor de debitare sau gravare laser iti recomandam cu mare drag atelierul de gravare si taiere laser din cadrul Magnetic Promo. Lucram cu echipamentul Nova51 – Thunder Laser si te asteaptam sa transformi ideea ta sau un simplu obiect in opera de arta.

2 Comments

Trackbacks and Pingbacks

  1. […] realiza chiar si obiecte decorative si jucarii pentru copii complet de la zero. Important este doar sa ai imaginatia la […]

  2. […] Bineinteles, acest lucru depinde de ce anume iti doresti sa creezi. Daca vrei sa realizezi o pasare decorativa din lemn, sau o bicicleta din material acrilic, sau pur si simplu vrei sa realizezi un afis din material […]

Comments are closed.